12 dolog, amit jó lett volna tudni mielőtt szülők lettünk

Gary Chapman könyve, ami valós képet ad a gyereknevelés örömeiről és kihívásairól.

12 dolgot, ami nem elrettentett, hanem felkészít.

Mottó: Felkészültebb szülők – örömtelibb nevelés.

 

 

 

  • Harmat Kiadó, 2017
  • 172 oldal

 

Leírás

Gary Chapman 12 dolog, amit jó lett volna tudni mielőtt szülők lettünk című könyvében arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy mire érdemes felkészülniük a pároknak, hogy minél jobban alkalmazkodjanak a szülői szerephez, és a vele járó változásokhoz.

„Könyvemben olyan felismeréseket osztottam meg, amelyekkel őszinte bánatomra én magam nem voltam tisztában kezdő szülőként.” /Gary Chapman/

A könyvben minden fejezet úgy kezdődik, hogy “bárcsak tudtam volna…”, ami számomra nagyon szimpatikus, hiszen azt mutatja, hogy sorstársként tekint rám a szerző.

„Sok mindent másképp csinálnánk” – mondják. Reméljük, hogy ezzel a fejezettel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a szülőknek ne kelljen majd megbánással visszagondolniuk a gyereknevelés éveire.” /Gary Chapman/

Fontosnak tartom kiemelni, hogy a 12 témát elsősorban beszélgetés indítóként fogalmazta meg Gary Chapman. Egyikben sem merül el mélyebben. A fejezetek végén pedig olyan kérdésekkel találkozhatunk, amik segítségével könnyebb elkezdeni a párbeszédet a párunkkal.

 

További információk

Oldalszám:

172 oldal

Kiadó:

Harmat Kiadó

Content missing

Érdekelhetnek még…

Vélemény, hozzászólás?