A csecsemőkor nagy kérdései

Jo Frost, azaz a világhírű Szuperdada könyve a csecsemőgondozásáról.

Ez a könyv a várandósság, szülés, gondozás és fejlődés témákkal foglalkozik a 0-1 éves időszakban

Első gyermeküket váró és első gyerekes szülőknek tudom ajánlani.

 

 

  • Park Könyvkiadó, 2014
  • 319 oldal

Leírás

Jo Frost, azaz a világhírű Szuperdada könyve a csecsemőkről, ami a várandósság, szülés, gondozás és fejlődés témákkal foglalkozik a 0-1 éves időszakban.

Elsősorban első gyermeküket váró és első gyerekes szülőknek tudom ajánlani. Hiszen Jo Frost tényleg nagyon részletesen és alaposan igyekszik kitérni mindenre, amit egy kezdő szülőnek tudnia kell. Így úgy gondolom, hogy nagyobb önbizalommal vághatsz bele életed egyik legnagyobb utazásába.

Azért írtam ezt a könyvet, hogy tudd, mire van szükség ahhoz, hogy olyan nagyszerű szülő lehess, amilyen lenni szeretnél. Tartsd ezt a könyvet az éjjeliszekrényeden, hogy mindig kéznél legyen a pici első életéve alatt, mert választ találsz benne minden felmerülő kérdésre és problémára. Legyen ez a könyv a veled élő Szuperdada.” /Jo Frost/

A csecsemőkor nagy kérdései című könyv négy nagy részből áll. Az első rész a terhesség időszakával foglalkozik. A második rész három hónapos lebontásban mutatja be az életet egy csecsemővel. A harmadik rész a különleges eseményekkel foglalkozik, úgymint az ikrek, a koraszülés és az örökbefogadás. A negyedik rész pedig egy hasznos információkkal teli kiokos.

 

 

A szerző további könyvei:

A kisgyerekkor nagy kérdései

 

További információk

Oldalszám:

319 oldal

Kiadó:

Park Könyvkiadó

Content missing

Érdekelhetnek még…

Vélemény, hozzászólás?