A szoptatás női művészete

La Leche Liga Magyarország Egyesület gondozásában kiadott könyv.

Tanácsok és információk a várandósságtól az elválasztásig.

Illusztrációkkal és tudományos kutatási hivatkozásokkal bemutatott javaslatok.

 

 

  • La Leche Liga Magyarország Egyesület, 2017
  • 426 oldal + 54 oldal kisokos

 

Leírás

Hosszú előkészítő munka után sikerült magyarul is kiadni a La Leche Liga által összeállított A szoptatás női művészete című világszerte nagysikerű kézikönyvet.

Igazán vastag tankönyvszerű írásról van, ami a szoptatáshoz kapcsolód minden témakörre részletesen kitér és igyekszik tanácsokat adni az anyukáknak. Az illusztrációk és a tudományos hivatkozások teszik még hitelesebbé és hasznosabbá ezt a könyvet.

„A szoptatás női művészete volt az első olyan szoptatásról szóló könyv, amit édesanyák írtak édesanyáknak.” /La Leche Liga/

Azt gondolom, hogy sok kismamának szoptatni sajnos nem olyan egyszerű, mint aminek elsőre tűnik. A La Leche Liga által megfogalmazott tanácsok mindenféle felmerülő problémában szeretnének segíteni, hogy a szoptatás tényleg működjön.

„Megmutatjuk, hogy milyen örömteli dolog a szoptatás és hogyan tudjátok kisbabáddal közösen kialakítani saját stílusotokat, módszereiteket, megoldásaitokat. Így lesz a szoptatás működőképes számotokra.” /La Leche Liga/

A La Leche Liga elvei szerint az anyatej nem csak folyadék, hanem kapcsolat. A szoptatás nem csak táplálás, hanem egy kötődési folyamat. Erre a gondolatra alapozzák az egész mondanivalójukat.

Tőlem nem állnak messze a La Leche Liga által képviselt eszmék. Ha nem tudod mik azok, akkor olvass bele a könyvajánlóba és a bejegyzésekbe. Ha tudod és nem tudsz azonosulni velük, akkor ez a könyv sajnos nem Neked szól. Ha pedig érdeklődsz a téma után, akkor nagy szeretettel tudom ajánlani Neked A szoptatás női művészete című könyvet és a La Leche Liga által támogatott többi könyvet is.

 

 

A La Leche Liga elveivel megegyező értékeket képviselő könyvek:

Dr. William Sears: Éjszakai gondoskodás

Hidas György – Raffai Jenő – Vollner Judit: Lelki köldökzsinór

Elizabeth Pantley: Békés álom – könnyek nélkül

További információk

Oldalszám:

426 oldal + 54 oldal kisokos

Kiadó:

La Leche Liga Magyarország Egyesület

Content missing

Érdekelhetnek még…

Vélemény, hozzászólás?