Anyapszichológia

Vida Ágnes könyve az anyaságról.

Egy fontos hivatás lélektana a fogantatástól a nagymamakorig.

Önismereti utazás a szerepek és érzelmek világába.

 

 

 

  • Kismamablog Kiadó, 2014
  • 241 oldal

 

Leírás

Vida Ágnes a Kismamablog szerzőjeként számtalan anyukával tart kapcsolatot, sok kérdéssel és problémával fordulnak hozzá az édesanyák. Anyapszichológia című könyve igazán hiánypótlónak mondható a piacon.

A szerző egy önismereti utazásra hív bennünket, ahol megismerhetjük az anyaság történelmét, olvashatunk az anyai érzelmekről, ösztönökről és a női szerepekről. Mindezek mellett az anya-gyerek kapcsolatos is fontos szerepet kap a könyvben. Azt gondolom, hogy ez az írás minden anyukának tud adni valamit, akkor is ha a várandósság ideje alatt találkozik vele, akkor is nagymamaként olvassa el.

„Az anyaság nem állapot, hanem utazás. Utazás a saját édesanyánktól a babákkal játszó kislányságunk és az első gyermekünk születésén át az unokáinkkal való nagy hancúrozások felé. Ehhez az utazáshoz szeretnék most útikönyvet és térképet a kezedbe adni.” /Vida Ágnes/

Az Anyapszichológia című könyvben Vida Ágnes nagyon nyíltan és őszintén ír nekünk az anyaság örömeiről és nehézségeiről. Legnagyobb pozítivuma pedig az, hogy megerősítő, önbizalom növelő és támogató mondatokra találhatunk benne.

„Képes vagy tudatosan a benned élő anya felé fordulni, felismerni, megismerni a benned élő anyát.” /Vida Ágnes/

 

 

A szerző további könyvei:

Babapszichológia

 

További információk

Oldalszám:

241 oldal

Kiadó:

Kismamablog Kiadó

Content missing

Érdekelhetnek még…

Vélemény, hozzászólás?