Békés álom – könnyek nélkül

Elizabeth Panthley könyve kialvatlanságban szenvedő szülőknek.

Hatékony és gyengéd módszer a nyugodt éjszakákért.

Tanácsok, amik valóban működnek, a sírni hagyás módszere nélkül.

 

 

  • Reneszánsz Kiadó, 2012
  • 181 oldal

 

Leírás

Elizabeth Pantley egy négy gyerekes anyuka és nevelési tanácsadó. Nem orvos, nem szaktekintély. Csak egyszerűen egy másik anyuka, aki hónapig kutatott és keresgélt olyan eszközök után, amivel sírva hagyás nélkül meg lehet tanítani a kisbabákat átaludni az éjszakát.

„Hónapokon át tartó kutatás, személyes tapasztalat, együttműködés a tesztcsaládokkal – ezek kellettek ahhoz, hogy összegyűjtsem azokat a gyengéd ötleteket, amelyek ebben a könyvben bemutatásra kerülnek.” /Elizabeth Pantley/

A Békés álom – könnyek nélkül könyvben bemutatott módszer 10 lépésből áll, amit mindenki rá tud formálni a saját családjára. A szerző több oldalról közelíti meg az alvás kérdését, így minden szülő megtalálhatja benne a neki szóló tanácsokat.

Elizabeth Pantley nem tud varázsigéket, és nem tudja garantálni, hogy egyik napról a másikra mindenki nyugodtan fog aludni. Az általa bemutatott módszer lényege a gyengédség, a türelem és a kitartás.

„Egy olyan megoldás, amely valahol a kétféle hozzáállás között helyezkedik el: nem hagyja figyelmen kívül a baba hívását éjszaka sem, de nem is vagyunk miatta folyton kimerültek. Valami olyasmi, ami a babának is jó és nekünk is.” /Elizabeth Pantley/

Sajnos én akkor találkoztam ezzel a könyvvel, amikor már bőven túl voltunk a csecsemőkoron a gyermekeinkkel, de ha visszamehetnék az időben, akkor a Békés álom – könnyek nélkül című könyvel lepném meg magam már a első terhességem időszakában.

 

További információk

Oldalszám:

181 oldal

Kiadó:

Reneszánsz Könyvkiadó

Content missing

Érdekelhetnek még…

Vélemény, hozzászólás?