Péntekre új gyerek

Kevin Leman könyve a gyereknevelésről.

5 napos akcióterv, hogy változásokat érjünk el.

A-tól Z-ig közel 100 meggyőző tanács.

 

 

 

  • Harmat Kiadó, 2013
  • 289 oldal

 

Leírás

Kevin Leman Péntekre új gyerek című könyvében olyan tanácsokkal látják el a szülőket, amivel akár Hétfőtől Péntekig is komoly változásokat érhetnek el a gyermek viselkedésében. Természetesen sok mindentől függ az, hogy ez a fordulat mennyi nap alatt következik be, de a szerző szerint már rövidtávon megfigyelhető lesz a magatartásváltozás, ha megfogadjuk a elveket.

„Ez a könyv meghozza a varázslatos fordulatot, amire áhítozik. … Ez a könyv lesz a válasz az imáira. Ígérem.” /Kevin Leman/

A szerző arra hív bennünket, hogy lépjünk a változás újtára és határozzuk el magunkat a cél érdekében. Ötnapos módszere logikus és lépései ésszerűen épülnek egymásra. A legjobb az egészben pedig az, hogy az akcióterv úgy segít, hogy közben nem árt a szülő-gyerek szeretetkapcsolatnak.

„A Péntekre úgy gyerek azért íródott, hogy felvértezze Önt a praktikák egész arzenáljával, melyekkel anélkül nyerhet csatát, hogy ártana gyermekének.” /Kevin Leman/

A Péntekre új gyerek című könyvnek két része van. Az elsőben megismerhetjük az ötnapos akcióterv alapjait. A második részben pedig közel 100 témában fejti ki a szerző a véleményét és leírja nekünk tanácsait.

 

További információk

Oldalszám:

289 oldal

Kiadó:

Harmat Kiadó

Content missing

Érdekelhetnek még…

Vélemény, hozzászólás?