Bemutatkozás

Sziasztok!

Mit lehet rólam tudni?

Némethné Áts Enikő vagyok, négy gyerkőc anyukája. Szakmám szerint közgazdász vagyok, de mindig is hivatásomnak tekintettem az anyaságot. Első gyermekem születési óta itthon vagyok. Jelenleg főállású anyaként tevékenykedem, menedzselem a mindennapjainkat. Nagyon szeretek anya lenni és úgy érzem ez az, ami igazán kiteljesít engem!

A férjemmel két kislányt és két kisfiút nevelgetünk otthonunkban. A legnagyobb 9 éves, a legkisebb pedig 3. Hat év alatt, kis korkülönbséggel születtek, és nagy ajándékok ők a számunkra.

Miért vágtam bele az Anyacipő blog írásába?

Régóta foglalkoztatott engem, hogy szeretnék egyszer blogot írni. Elsősorban a témával kapcsolatosan voltam bizonytalan. Aztán egyszer egy különleges beszélgetés során derült ki számomra, hogy nekem a gyereknevelésről szóló könyvek olvasása igazából a hobby-m. Azt gondoltam, hogy érdemes lehet az eddig szerzett ismereteimet megosztani veletek. Hiszen annyi okos gondolat van ezekben a könyvekben.

Először főleg magamnak gyűjtögettem az írásokat, aztán vettem egy nagy lélegzetet és megosztottam a nagy világgal. Egyenlőre elég kevés emberhez jutnak el az írásaim, de a visszajelzések alapján több szülőnek sikerült már könyvet ajánlanom. Remélem te leszel a következő!

A gyereknevelésről

Nagyon fontosnak tartom leszögezni, hogy NEM gyereknevelésről szóló tanácsokat szeretnék Neked osztogatni. Pusztán az a célom, hogy megszerettessem Veled az ilyen témájú könyveket és segítséget nyújtsak Neked abban, hogy a piacon található rengeteg könyv közül melyik az igazán Neked szóló.

Tarts velem és rendszeresen jövök majd egy újabb bejegyzéssel az egyes könyvekről.

 

Hogy ne maradj le a legfrissebben tartalmakról iratkozz fel Hírlevélre!

 

Vélemény, hozzászólás?