Tökéletlen szülők, boldog gyerekek

Cziglán Karolina gondolatai a szülőségről.

Egy magyar szerző könyve magyar szülőknek.

Hogyan látja egy pszichológus a családok helyzetét.

 

 

 

  • Jaffa Kiadó, 2018
  • 258 oldal

 

Leírás

Cziglán Karolina pszichológusként, pár- és családterapeutaként dolgozik. Tökéletlen szülők, boldog gyerekek című könyvében összeszedtek azokat a gondolatokat, amiket praxisa során tapasztalt.

Írásában kihangsúlyozza azokat a sarkalatos pontokat, amik szerinte minden család számára fontosak. Úgy, hogy a család minden tagjára és minden kapcsolatfajtára külön kitér, hiszen a család több, mint az egyének összessége.

A könyvben mindennapi gondjainkra, szorongásainkra kaphatunk gyógyító válaszokat. Cziglán Karolina bölcsen és kellő érzékenységgel foglalkozik ezekkel a témákkal, végig érződik, hogy nagy tapasztalata van a szülők lelkivilágával kapcsolatosan.

Néha az ember belead apait-anyait, és mégsem ér célt. Nem biztos, hogy hülyék vagyunk, lehet, hogy több erőfeszítésre vagy nagyobb háttértudásra lett volna szükség, mint ahogy előzetesen felmértük. Nem baj, legközelebb jobban sikerülhet. Nem vagyunk tökéletesek, a munkánk sem tökéletes. De nem csak a tökéletest értékelhetjük. Attól, hogy valami nem hibátlan, még lehet hasznos és értékes. Adjuk át ezt az értéket gyerekeinknek!” /Cziglán Karolina/

 

 

További információk

Oldalszám:

258 oldal

Kiadó:

Jaffa Kiadó

Content missing

Érdekelhetnek még…

Vélemény, hozzászólás?